Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ
© UNICEF/UN03827/Unknown

60 rokov humanitárneho skladu v Kodani

Pred 60-timi rokmi našla naša zásobovacia divízia trvalý domov v Kodani. V roku 1962 podporila dánska vláda výstavbu humanitárneho skladu UNICEF v Kodani. Sklad, ktorý bol pôvodne vybudovaný na balenie zdravotníckych súprav pre pôrodnícke kliniky a zdravotnícke služby pre deti, sa rozrástol na rozsiahle zásobovacie a logistické centrum.

 

UNICEF/UN0696509/Zaidi
30. augusta 2022: 14-ročný Amjad Khan so odnáša balík s hygienickými potrebami od UNICEF. On a jeho rodina potrebujú pomoc po tom, čo provinciu Khyber Pakhtunkhwa v Pakistane zasiahli povodne. 

 

UNICEF/UN0602093/Elder
Jedni z prvých dodávok na Ukrajinu. Pohotovostný zdravotnícky materiál dorazil na Ukrajinu 5. marca 2022. Zásoby zahŕňali resuscitačné súpravy a súpravy prvej pomoci, ktoré sa prepravili približne do 100 nemocníc v Kyjeve a Charkove.

 

Už celé desaťročia neúnavne dodávame život zachraňujúce zásoby deťom, ktoré žijú v humanitárnych krízach.  Len v roku 2021 sme dodali deťom v 160 krajinách zásoby hodnote 7,181 miliardy dolárov. 

 

Naša kolegyňa nám zo svojej návštevy v humanitárnom sklade v Kodani priniesla niekoľko záberov z tohoto zásobovacieho gigantu.

 

 

Ďakujeme všetkým našim priaznivcom a podporovateľom. Vďaka VÁM môžeme deťom doručovať pomoc po celom svete. 

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí