Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ

Veda pre vodu

Dnes, 22. 3. 2022, je Svetový deň vody. Vodu potrebujeme k svojmu životu každý deň. Primárne si ju spájame s pitným režimom. Denne sa odporúča vypiť minimálne dva litre vody. Viete však, že až 2 miliardy ľudí nemajú prístup k pitnej vode? A hrozí, že vplyvom klimatickej krízy tieto čísla ešte porastú. 

Čo všetko o vode nevieme? Spojili sme sa s odborníkmi, ktorí popularizujú vedu na sociálnych sieťach a rozmenili sme pre vás vodu na drobné. Pozrite sa náš instagram a prečítajte si zaujímavosti o tekutine, ktorú považujeme za samozrejmú. 

 

Voda sa zneužíva ako zbraň vo vojnových konfliktoch. To sa deje momentálne aj na Ukrajine. Pomôžte nám zabezpečiť ukrajinským deťom a ich rodinám prístup k nezávadnej vode. Pri príležitosti Svetového dňa vody si zakúpte jeden z našich Darčekov pre život a my ho doručíme priamo tam, kde je teraz potrebný. 

 

 

Ď A K U J E M E    V Á M

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí