Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ
© UNICEF/Prinsloo

Príbehy detí
dokážu pomáhať

Každé dieťa si zaslúži pekné spomienky na svoje detstvo. Nie všetky majú také šťastie. Kúpou jedného alebo viacerých príbehov detí, ktorým UNICEF pomohol, prispeješ k tomu, aby aj iné detičky s ťažkým osudom dostali pomocnú ruku. Podľa toho, ktorý príbeh si vyberieš, zabezpečíš deťom vzdelanie, zdravie, bezpečie, ochranu ich práv či terapeutickú výživu. Na výber máte z ôsmich príbehov. Každý je iný a predsa výnimočný. Amira trpela akútnou podvýživou, rodičia Sebastiana nemali financie na liečbu jeho chorého srdca, Nour na vlastnej koži skúsila, že život môže človeku na plecia okrem vojny v Sýrii naložiť oveľa viac. Israel sa musel vzdať vzdelania, aby zabezpečil rodinný príjem. Junaid dvakrát v živote prišiel takmer o všetko. Divine žije v krajine, kde sú ľudia ťažko skúšaní klimatickými zmenami. Monira zažila krutú realitu štátu, kde je vážna humanitárna kríza. A Hussein zažil aké to je, keď sa človek necíti bezpečne vo vlastnom dome. 

 

Chcete vedieť ako pokračovali ich životné príbehy? 

 
Príbehy týchto detí si môžete kúpiť práve tu. Stačí kliknúť na jednu z fotografií a Vaša cesta pomoci sa môže začať. Príbeh konkrétneho dieťaťa Vám následne pošleme priamo na Vašu e-mailovú adresu.  

 

"My sme mali šťastie a naše životné príbehy pokračujú vďaka UNICEFu dobre. Na svete je aj veľa iných detí, ktoré čakajú na pomocnú ruku. My im ju podať nevieme. Viete im však pomôcť Vy tým, že si kúpite príbeh niektorého z nás."

 

 

 

Páči sa Vám čo robíme? Poďte sa dozvedieť viac o našom vlajkovom programe SVETOVÝ RODIČ UNICEF, ktorý sa nám počas      75 rokov našej neúnavnej práce osvedčil najviac.

 

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí