Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ


od UNICEFu

Nachvíľu sa zastavme. Pandémia koronavírusu zasiahla do životov nás všetkých. Popri tom, ako naďalej pokračujeme v humanitárnych misiách je čas na to, aby sme Vám povedali veľké

ĎAKUJEME

ĎAKUJEME každému z Vás, že dôsledne dodržiavate prísne bezpečnostné opatrenia, umývate si ruky, nosíte rúška, ostávate doma, aby ste zabránili ďalšiemu šíreniu vírusu.

ĎAKUJEME všetkým láskavým ľuďom, ktorí šijú rúška, pomáhajú seniorom a zapojili sa do dobrovoľníckych aktivít.

ĎAKUJEME učiteľom, ktorí pokračujú vo vyučovaní našich detí. 

ĎAKUJEME rodičom, ktorí musia skĺbiť starostlivosť o deti a domácnosť, vyučovanie, prácu...

ĎAKUJEME našim veľkorysým podporovateľom a darcom, ktorí umožňujú, aby naše terénne misie pokračovali ďalej.

A obrovské ĎAKUJEME parí všetkým doktorom, sestrám a zdravotníckym pracovníkom, ktorí robia všetko pre to, aby nás udržali v bezpečí. Vaša práca a tváre sú možno skryté za stenami nemocníc, ale my Vás vidíme. Vieme, že bojujete s nedostatkom materiálu, vieme, že pracujete celé dni a noci, svoje rodiny nechávate doma, aby ste chránili tie naše. Život ide ďalej – ďalej pomáhate privádzať na svet deti, obetavo sa staráte o ich mamičky aj budúce mamičky. Chceme, aby ste vedeli, že si to veľmi veľmi vážime.

ĎAKUJEME policajtom, vojakom, hasičom, predavačom, vodičom a všetkým tým, ktorí musia pokračovať vo svojej práci, aby sme my mohli pokračovať v našich životoch.

Táto kríza ešte nie je zďaleka na konci. Možno nás čaká ešte veľa ťažkých chvíľ a bolesti, možno budeme mať niekedy pocit, že to nezvládneme. Posledné týždne však ukázali, že máme v sebe dostatok láskavosti, spolupatričnosti, veľkorysosti, obetavosti, ale aj disciplíny, ktoré nám pomôžu prekonať toto náročné obdobie.

Komu by ste dnes poďakovali Vy?

 

https://www.unicef.sk/spoluporazimekoronavirus/

 

 

 

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí