Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ

Americký futbal pre
UNICEF

Chlapci z komunity amerického futbalu na Slovensku majú veľké srdce. Rozhodli sa pre nás usporiadať zbierku na darujme.sk. Do výzvy na https://unicefslovensko.darujme.sk/p2p/2174/americky-futbal-pre-unicef/ sa môže zapojiť každý a jeden z darcov bude odmenený dresom Blue Army (slovenskej reprezentácie v americkom futbale) s poďakovaním od UNICEFu.

Je to začiatok novej spolupráce. Spoločne sa budeme snažiť o to, aby každé dieťa malo športové zážitky a príležitosť sa rozvíjať.

SAAF je národná športová organizácia a jedným z jej cieľov je motivovať mládež k pohybu a vytvárať u nej správne životné návyky. Začali pracovať priamo na školách. Je to súčasť pripravovaného projektu na podporu flag futbalu na školách, ktorý plánujú spustiť na budúci rok. Aj preto sme sa s nimi stretli a vymýšľali spôsob ako by každé dieťa mohlo mať také skvelé športové zážitky ako sme mali my. Sme radi, že sme si okrem spoločných hodnôt sadli aj ako ľudia.

Tešíme sa na spoluprácu! yes
Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí