Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ
© UNICEF Fuad

Dôležitá informácia pre
našich pravidelných darcov

Milý priateľ detí UNICEF,
        
chceli by sme sa Vám veľmi pekne poďakovať za Vašu doterajšiu podporu. Vďaka priateľom detí ako ste Vy, dokážeme v prípade humanitárnych kríz reagovať okamžite a poskytnúť nevyhnutnú pomoc. Dávate nám možnosť pomáhať aj na tých miestach, ktoré širokej verejnosti známe nie sú, ale žijú tam deti, ktoré pomoc nevyhnutne potrebujú.
            
20. septembra 2018 Slovenský výbor pre UNICEF oznámil dôležitú právnu a štrukturálnu reorganizáciu - transformáciu z občianskeho združenia Slovenský výbor pre UNICEF na NADÁCIU. Vďaka tejto zmene budeme môcť pomáhať deťom, ktoré sa ocitli v núdzi efektívnejšie.

V súvislosti s prechodom na novú právnu formu sa nám však mení aj čislo účtu. Aby ste aj ďalej mohli pomáhať deťom, chceli by sme Vás poprosiť o registráciu - teraz už na Slovenskú nadáciu pre UNICEF. Zároveň si  vo Vašej banke, prosíme zrušte svoje prispievanie na Slovenský výbor pre UNICEF.

 

 

S novou právnou formou prichádzame aj s novým programom - SVETOVÝ RODIČ UNICEF. Vy sa vďaka registrácii stanete SVETOVÝM RODIČOM - rodičom detí, ktorý pomáha vo vojnou zmietaných oblastiach, pomáha deťom, ktoré stratili svojich blízkych, svoje domovy, nemajú prístup k potravinám, čistej vode, vzdelaniu...


My Vás v tomto programe zoberieme na virtuálnu cestu okolo sveta, na ktorej navštívime oblasti humanitárnych kríz a Vy budete môcť vidieť, ako vďaka Vašim pravidelným príspevkom pomáhame.


Vaša pomoc pre deti, ktoré denne bojujú o život, možnosť vzdelania a svoju budúcnosť, je nenahraditeľná. 

Ďakujeme, že nás na našej ceste sprevádzate.

 

Za Slovenský výbor pre UNICEF sa s Vami lúčim 

a vítam Vás v Slovenskej nadácii pre UNICEF.

 

Juraj Mišura

predseda predsedníctva

Slovenskej nadácie pre UNICEF

 

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí