Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ


UNICEF sa transformuje

20. septembra 2018, Slovenský výbor pre UNICEF (SV pre Unicef) oznámil dôležitú  právnu a štrukturálnu reorganizáciu.Táto zmena nám umožní ešte lepšie rozvíjať naše stratégie na pomoc deťom, aby mohli v súčasnom rýchlo sa meniacom svete realizovať svoj plný potenciál s väčším úspechom, kvalifikovane a účinne.
Valné zhromaždenie SV pre UNICEF túto transformáciu odsúhlasilo, aby bolo možné v budúcnosti používať efektívnejšie stratégie získavania finančných prostriedkov a prijímať efektívnejšie rozhodnutia za účelom napĺňania hlavnej misie UNICEF.
Potreba lepšieho dosahovania našich cieľov si vyžaduje transformáciu z občianskeho združenia Slovenský výbor pre UNICEF (SV pre UNICEF) na nadáciu (NADÁCIA UNICEF SLOVENSKO) .
Všetky tieto zmeny sú realizované za účelom zvýšenia efektivity.
V čase, keď je potreba pomoci deťom väčšia ako kedykoľvek predtým, sme radi, že môžeme spolupracovať s občanmi Slovenskej republiky, ako aj s ďalšími darcami pri zabezpečovaní vakcinácie, vzdelania, prístupu k pitnej vode, odstraňovaní podvýživy, ochrane pred násilím, zneužívaním, vykorisťovaním všade tam, kde to deti najviac potrebujú.
Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí