Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ

Nová aplikácia pre rodičov Bebbo!

Praktický pomocník pre rodičov 

 

Jedinečná aplikácia pre rodičov detí od 0 do 6 rokov, ktorá vás bude viesť cestou ich zdravého vývinu z pohodlia smartfónu.

Aplikácia bola adaptovaná v spolupráci so slovenskými pediatrami a vývinovými špecialistami.

 

 

 

Každý rodič potrebuje podporu

 

Všetky deti potrebujú láskavú starostlivosť, dobré zdravie, optimálnu výživu a podnetné a bezpečné prostredie, v ktorom by sa mohli rozvíjať.

Určite máte niekedy veľa otázok a potrebujete poradiť pri hľadaní odpovedí. Vďaka nim môžete deti podporiť v zdravom a šťastnom vývine. 

 

Tu prichádza na scénu Bebbo! 

Nová bezplatná aplikácia UNICEF špeciálne navrhnutá tak, aby vám podala pomocnú ruku. Poskytuje vedecky podložené informácie a užitočné interaktívne nástroje, ktoré pomôžu pri podpore zdravia a rozvoja dieťaťa.  

 

 

Ako to teda funguje? 

 

Aplikácia Bebbo ponúka širokú škálu užitočných funkcií, ktoré vám umožnia robiť správne rozhodnutia pri strarostlivosti o vaše dieťa. Prostredníctvom zaujímavých článkov a aktivít zistíte, nakoľko vaše dieťa prosperuje adekvátne k svojmu veku. 

 

 

Vývin vášho dieťaťa

Pomocou jednoduchej funkcie môžete sledovať, či je vývin vášho dieťaťa primeraný jeho/jej veku. Bebbo tiež ponúka aktivity a hry na podporu zdravého vývinu detí. 

Spoločne sa hrať

Množstvo nápadov, ako sa zapojiť do hravej interakcie s deťmi prostredníctvom aktivít, ktoré stimulujú učenie a rozvoj motorických a sociálno-emocionálnych zručností, jazyka, komunikácie a poznávania detí. 

Odborná rada

Aplikácia vám každý deň navrhne článok a aktivitu z bohatej ponuky vytvorenej v spolupráci s odborníkmi/čkami, ktoré pokrývajú širokú škálu tém. Obsah si môžete jednoducho uložiť a zdieľať ho s ostatnými rodičmi a priateľmi.  

Očkovanie

Ustrážiť všetky dôležité termíny nie je vôbec jednoduché! Najmä ak máte v rodine viac detí. V Bebbo máte k dispozícii užitočný nástroj na sledovanie a zaznamenávanie očkovania vášho dieťaťa

 Preventívna prehliadka 

Prečítajte si informácie o preventívnych prehliadkach, ktoré s dieťaťom absolvujete u svojho pediatra, zapíšte si dôležité poznámky a nastavte si pripomienky, aby ste nezabudli na termín ďalšieho vyšetrenia.

Rast dieťaťa 

Aplikácia vám umožňuje sledovať miery vášho dieťaťa, ako je výška a váha. Takto sa viete uistiť, že vaše dieťa primerane rastie a prospieva.

 

 

Stiahnite si aplikáciu Bebbo!

 

 

 

Aplikácia bola adaptovaná v spolupráci s občianskym združením Pediatri deťom pod záštitou Slovenskej spoločnosti primárnej pediatrickej starostlivosti Slovenskej lekárskej spoločnosti.

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí