Chcem prispieť
Chcem prispieť
CHCEM PRISPIEŤ

Dôležitá info pre
našich pravidelných prispievateľov

UNICEF na Slovensku prešiel v roku 2019 významnou zmenou právnej formy z výboru na nadáciu. Činnosť Slovenského výboru pre UNICEF zanikla, ale naša pomoc deťom bude naďalej pokračovať prostredníctvom Slovenskej nadácie pre UNICEF – vďaka tejto zmene budeme môcť našu prácu robiť efektívnejšie. V procese zmeny sme museli zmeniť aj čísla účtov, na ktoré ste nám posielali finančné príspevky.

Darcovské účty Slovenského výboru pre UNICEF boli k 31. 12. 2019 definitívne uzatvorené. Platby odoslané na tieto účty od 1. 1. 2020 nebudú zrealizované.

Veľmi si vážime Vašu pomoc deťom žijúcim v krajinách, v ktorých zúria vojny alebo ich postihla prírodná katastrofa. Vaša podpora znamená v ich životoch veľkú zmenu a nádej na lepší život.

Veríme, že zmena právnej formy Vás neodradí od pomoci deťom v núdzi. Ak si želáte aj naďalej prispievať na programy UNICEF pravidelne, prosíme Vás o registráciu na https://www.unicef.sk/chcem-pomoct/. Stanete sa tak členom našej veľkej rodiny SVETOVÝCH RODIČOV, ktorým nie sú ľahostajné osudy detí v núdzi.

 

Ďakujeme Vám za dôveru a za to, že ste s nami.

 

Ali Abubakar počas liečby podvýživy v stabilizačnom centre Nemocnice v Ad-Damazine v Sudáne, ktoré podporuje UNICEF. Už je mu lepšie, a tak sa konečne usmieva. © UNICEF/UNI236416/Noorani

 

 

 

 

 

Každé dieťa
si zaslúži
detstvo,
budúcnosť,
nádej...

PREČÍTAJTE SI VIAC

celý článok

Detské obete na Západnom brehu prudko vzrástli.

Palestína - Detské obete na Západnom brehu za posledných deväť mesiacov prudko vzrástli . Od októbra 2023 bolo na Západnom brehu vrátane východného Jeruzalema každé dva dni zabité v priemere jedno palestínske dieťa, čo je takmer dvaapolnásobný nárast v porovnaní s predchádzajúcimi deviatimi mesiacmi.

celý článok

Útok na nemocnicu Okhmatdyt poukazuje na to, že ukrajinské deti nie sú v bezpečí